Droge Jan 2023

Nu weer weer tot laat in de kroeg mogen hangen en we met meer dan drie mensen samen mogen komen tijdens de feestdagen, kunnen we dry january goed gebruiken om weer te herstellen. Dag katers en hello fitheid! Doe jij ook (weer) mee? 

Laat je drankje staan in januari.

Maak het nog makkelijker én leuker door deze uitdaging aan te gaan met je collega's of vrienden en strijdt samen voor betere seksuele voorlichting. En dat is nodig, want 1 op de 2 meisjes en 1 op de 6 jongens in Nederland, maakt voor hun 18e verjaardag een vorm van seksuele intimidatie mee. Door jongeren goede voorlichting te geven en hen te leren over het aangeven en herkennen van grenzen en wensen, willen we dat voorkomen. 

Elke euro die jij inzamelt, gaat naar de Dance4Life projecten. Wist je dat jongeren seksuele voorlichting op school maar een 5,8 geven? Daarom zorgen wij voor leerzame gesprekken over seks met hun favoriete influencers en bereiken wij hen dáár waar ze veel van hun tijd besteden, bijvoorbeeld op TikTok.  

Benieuwd naar wat jij in een maand kwijt bent aan drankjes? Schuif de schuifjes opzij en laat weten wat je per week drinkt, wij bereken voor jou hoeveel dat in een maand is.

 

Meld je aan als Droge Jan! En drink een maand niet, als je kan.