Droge Jan

Het gebeurt helaas nog te vaak; je staat in de kroeg en iemand zit aan je billen. Of je vriend of vriendin die lastig gevallen wordt. Met een slok op vervagen soms grenzen voor wat gewenst en ongewenst is. Vooral onder jongeren is ongewenst seksueel gedrag een groot probleem. Maar liefst een op de drie meisjes en een op de negen jongens heeft in Nederland ervaring met ongewenst seksueel gedrag voor hun 18e verjaardag. Vind jij ook dat dit moet stoppen?

Laat je drankje staan in januari!

Maak het nog makkelijker én leuker door deze uitdaging aan te gaan met je collega's of vrienden. Door (samen) zoveel mogelijk geld in te zamelen, help je Dance4Life jongeren een veilige plek te bieden waar zij leren over het aangeven en aanvoelen van grenzen en wensen. Dat doen we onder andere door middel van lesprogramma's, maken van podcasts en voorlichting via influencers.

 

Benieuwd naar wat jij in een maand kwijt bent aan drankjes? Schuif de schuifjes opzij en laat weten wat je per week drinkt, wij bereken voor jou hoeveel dat in een maand is.

 

Meld je aan als Droge Jan! En drink een maand niet, als je kan.